Składniki:
- 50g brązowego, ugotowanego ryżu
- 150g tuńczyka w sosie własnym
- 150g czerwone fasoli z puszki
- pół awokado
Przygotowanie:
Zgodnie z instrukcją na opakowaniu ugotuj brązowy ryż. Odsącz tuńczyka i rozdrobnij go na mniejsze kawałki.
Odsącz fasolę z puszki i przepłucz ją wodą. Obierz awokado i pokrój w kostkę.
Połącz wszystkie składniki razem i gotowe!
Działanie: Brązowy ryż pomoże odbudować zapasy glikogenu po treningu, tuńczyk wspomoże regenerację mięśni, fasola jest źródłem witamin i wspomaga oczyszczanie organizmu, a awokado zawiera zdrowe tłuszcze.
Ta sałatka jest idealnym posiłkiem po treningu. Pamiętaj, że możesz ją wzbogacić swoimi ulubionymi warzywami!
WIĘCEJ PRZEPISÓW ZNAJDZIESZ TUTAJ .