Czy znasz te zdrowe produkty?

1 / 13

Oczyszcza organizm z toksyn, wspomaga metabolizm i procesy trawienne:

2 / 13

Polecane dla kobiet w ciąży, są bogatym źródłem kwasu foliowego:

3 / 13

Poprawia wygląd włosów i paznokci:

4 / 13

Najbardziej wartościowe ze wszystkich bakalii:

5 / 13

Pomaga przy przeziębieniu, mdłościach i bólach miesiączkowych:

6 / 13

Łagodzi problemy trawienne oraz działa odmładzająco na skórę:

7 / 13

Pełnowartościowe źródło białka, pomaga przy chorobach takich jak trądzik, łuszczyca czy zapalenie skóry:

8 / 13

Roślina jednoroczna, o szerokich liściach i fioletowych lub białych kwiatach:

9 / 13

Oczyszcza organizm, poprawia działanie układu pokarmowego i wzmacnia odporność:

10 / 13

Ma właściwości przeciwzapalne oraz hamuje rozwój bakterii i roztoczy:

11 / 13

Zawiera najwięcej kwasów tłuszczowych nienasyconych:

12 / 13

Ma neutralny, łagodny smak, piankową konsystencję i doskonale smakuje na kanapki:

13 / 13

Ma bardzo charakterystyczny zapach, pochodzi z Indonezji i jest bogaty w zdrowe kwasy tłuszczowe: